BOTIGA

Venda de xandall


A partir del 1 d'octubre, tal i com diu a la normativa de l'escola, el xandall serà obligatori per poder fer educació física i anar d'excursió.

La bata és obligatòria a partir de l'1 d'octubre només pels alumnes de P3 a 2n, la resta de nens i nenes hauran de tenir-ne una a l'escola per quan facin plàstica i pel menjador. Al mes de juny no serà obligatòria.
A l'inici de curs durant dues setmanes es vendran del 17 al 20 i del 254 al 27 de setembre 2016 a " La Caseta" del Ampa en horari de 15:15 a 16:15h. 

 I la resta del any ens trobaràs el segon dimarts de cada mes,en el mateix lloc i horari.Per saber quins dies consulta el calendari.


A les famílies que per motius de treball no poden anar en aquest horari, poden enviar un correu electrònic a ampamariagali@hotmail.com  i fer una comanda especificant: nom del alumne, curs, talla i quantitat. Un cop feta la transferencia al compte de l'Ampa, es farà el lliurament. 


 Hi ha descomptes per als socis.

Cal presentar el carnet de l'Ampa per poder beneficiar-se dels preus pels socis.        Aquí  podeu consultar els preus.


Projecte

“ Calaix Solidari “

Xandalls Solidaris.


  • Si l' uniforme del teu fill se li ha quedat petit i encara està en bones condicions, porta’l a l’Ampa, segur que hi ha algú a qui li va bé.
  • Les peces de roba que voleu donar han d'estar netes i en bon estat per poder ser re-utilitzades. Amb el propòsit que altres famílies puguin donar-li una segona oportunitat.
  • Per optar a aquets xandall, cal presentar el full de l'atur o certificat de l'assistenta social de la situació laboral actual.
  • Els xandalls s'entregaran fins a exhaurir existències.
  • Aquest projecte està actiu tot el curs.
  • Esperem les vostres donacions !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada